web page creator

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

"A gyermek világra nyitott lény. A simogatásra simogatással, a jókedvre jó kedvvel, tevékenységre tevékenységgel felel."

"A gyerekek a legnagyobb művészek, mert ők a szívükből rajzolnak."


A "Nagykálló alma iskolagyümölcs program" 2018/2019. tanévi pályázatának EREDMÉNYHÍRDETÉSE:

A Nagykálló almát termesztő és forgalmazó Nagykálló-Tész Kft. a felnövekvő generációk tudatos egészségre nevelésének elkötelezett híveként az idei tanévben is érdekes, szemléletfejlesztő és az egészséges gondolkodásra nevelést kreatív keretbe foglaló pályázati kiírással kedveskedett a partner iskolák több ezer kisdiákjának. Számukra emellett még egyedi melléklettel ellátott foglalkoztató füzeteket is eljuttatott.

A Nagykálló alma márka gyermekprogramjának egyik kedves kis meséjét (Nagykállói almamese-Sün Benőcske története) kellett illusztrálni technikai megkötés nélkül a jelentkezőknek az iskolagyümölcs program rajzpályázatának keretében.

Részletek ITT lentebb.

Számtalan szebbnél szebb rajz érkezett be hozzánk, amelyek közül bizony nehéz volt választani, de a most helyezést el nem érő , gyönyörű rajzok is felkerülnek cégünk gyermekrajz-falára örök emlékként. Minden kis rajzosunknak köszönjük a munkáját!:)

Az 1-3. helyezést elérő pályázó pedig kedves kis ajándékcsomagot kap munkája jutalmaként az április utolsó hetében érkező zöldség-és gyümölcsszállítmánnyal. Köszönjük a részvételt! S javasoljuk mindenkinek, hogy figyelmesen olvassa el, és töltse ki a foglalkoztató füzetünket, amelyet tanáraitól kaphat meg! Igazán érdemes, hiszen az egészségünk a legnagyobb kincsünk.:)

Nyertes pályázóink:

1. helyezett: Szent Imre Katolikus Általános Iskola, 1. B osztályának tanulói,
2. helyezett: Magyar Katalin 3. B osztályos tanuló a Jászberényi Katolikus Óvoda és Kéttannyelvű Általános Iskolából
3. helyezett: Szegedi Mátyás Gábor 5. A osztályos tanuló a karcagi Győrffy István Katolikus Általános Iskolából.

Ne feledjétek: a Nagykálló alma, a családi egészség zamatos oltalma! Fogyasszatok minden nap 1 db Nagykálló almát, és barátaitokat, ismerőseiteket, szüleiteket is bátran bíztassátok erre!

1. helyezett

1.b osztályos tanuló

/Szent Imre Katolikus Ált. Isk. Kenderes/

2. helyezett: Magyar Katalin

3. b. osztályos tanuló

/Jászberényi Nagyb. Kat. Óvoda, Kéttannyelvű Ált. Isk. Jászberény/

3. helyezett: Szegedi Mátyás Gábor

5a. osztályos tanuló

/Györffy István Katolikus Általános Iskola, Felkészítő: Sipos Ferencné/


A jövő generációjának tudatos egészségre nevelése és a társadalmi felelősségvállalás jegyében a nagy múltú Szabolcsi alma egyik neves képviselőjeként a Nagykálló alma-t termesztő és forgalmazó Nagykálló-Tész Kft. is részt vesz a sikeres iskolagyümölcs programban, melynek keretében egészséges és ízben, vitaminban gazdag gyümölccsel és zöldséggel látja el a partner iskolák gyermekeit. Mindemellett saját szemlélettel gazdagított foglalkoztató füzettel és gyermekek alkotói fantáziáját megmozgató, egyedi kiírásokkal igyekszik tudatosan, a "játszva tanulni" szellemében nevelni a felnövekvő generációkat. Érdemes minket követni a facebookon is: Link

Idén egy - a Nagykálló-Tész Kft. saját szellemi műhelyéből származó- különleges verses mesét kell illusztrálnia a gyermekeknek, mely itt látható hivatalos pályázati plakátunkon olvasható:

ALSÓS: 1. helyezett: HARANGOZÓ CSENGE

3. osztályos tanuló

/Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola, Mezőnyárád/

ALSÓS: 2. helyezett: BÉRES ANNAMÁRIA

4. a osztályos tanuló

/Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium, Nyíregyháza/

ALSÓS: 3. helyezett: DALANINCS HANNA

2. osztályos tanuló

/Szent Annak Katolikus Általános Iskola, Geszteréd/

FELSŐS: 1.helyezett: VÉGVÁRI-MERCZ VIRÁG

6. b osztályos tanuló

/Szabolcs Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Balkány/

FELSŐS: 2.helyezett: HOMOKI RÉKA

7. a osztályos tanuló

/Kállay Miklós Általános Iskola, Kállósemjén/

FELSŐS: 3.helyezett: SZEDLÁR DÓRA BOGLÁRKA

5. a osztályos tanuló

/ Nagykállói Általános Iskola/

Nyereményükhöz gratulálunk, s a nyerteseken túl minden résztvevőnek köszönjük a gyönyörű rajzokat, a pedagógusoknak és a szülőknek a közreműködő segítséget, az iskoláknak pedig gratulálunk, hogy ilyen szép lelkű, kreatív álmodni és alkotni tudó gyermekeket oktatnak, nevelnek.
A nyereményeket - a tavaszi szünet közbeékelődése miatt technikai okokból - 2018. április 15-ig, az iskolagyümölcs foglalkoztató füzetekkel együtt eljuttatjuk a nyertes kisdiákok iskoláihoz, mindkét korcsoportban:
1. helyezett: 30.000 Ft értékű sportvásárlási utalvány
2. helyezett: 20.000 Ft értékű sportvásárlási utalvány
3. helyezett: 10.000 Ft értékű sportvásárlási utalvány
A sportutalvány a nyertes tanuló iskolájának jár az értékes részvételért. A nyertes diákok egyéni elismerése pedig, hogy itt a hivatalos weboldalon, valamint a Nagykálló alma néven elérhető facebook oldalunkon, illetve a szintén április 15-ig kiküldésre kerülő iskolagyümölcs foglalkoztató füzetben a rajzokkal együtt a nevük és iskolájuk is feltüntetésre kerül. Mivel több ezer gyermekhez eljutnak e füzetek, így ez egy komoly, a tehetséges nyerteseket személyesen is elismerő, egyedi népszerűsítő ajándék.
S a nyertes diákok még külön kis kedvességet is kapnak.:), s rajzaikat beemeljük a hamarosan kiküldésre kerülő Foglalkoztató füzetünkbe is illusztrációként.

Köszönjük a lelkes és remek rajzokat eredményező részvételt, s mivel minden alkotás szép a maga nemében, így KÜLÖN MEGLEPETÉSKÉNT és hálánk jeléül a 2018. év folyamán VALAMENNYI BEÉRKEZETT RAJZOT MEGMUTATJUK itt a honlapunkon vagy a „Nagykálló alma” elérési néven működő Facebook oldalunkon. Figyeljetek minket minden nap, keressétek rajzaitokat, s osszátok meg a posztokat barátaitok körében is!
Kövessetek minket figyelemmel a jövőben is, kedves gyerekek! Érdemes.:) S ne felejtsétek Almácska kisasszony és Jonathán fiú tanítását: minimum napi egy alma fogyasztás fontos minden nap! Hamarosan elkészül teljes mesefüzetünk is, ahol szintén sokan viszontláthatják rajzaikat.:)

Gyermekeink egészsége a mi felelősségünk. A jelen felnőtt generációja tud érdemben tenni a felnövekvő nemzedékek egészségéért, testi-lelki jó közérzetééért. A Nagyálló-Tész Kft. kiemelt feladatának tekinti a fogyasztók és természetesen a gyermekek egészségtudatos szemléletének élményszintű fejlesztését.
Ennek jegyében a 2011/12-es időszaktól kezdődően aktívan veszünk részt a sikeres Iskolagyümölcs Programban, amelynek keretében azóta több ezer gyermekhez juttatuk el kiváló minőségű gyümölcseinkkel, zöldségeinkkel az egészséges étkezés üzenetét és lehetőségét, napi gyakorlatát.

A jövőben is egyik legfontosabb feladatunknak teintjük, hogy minél több gyermekhez jutassuk el a gyümölcs-és zöldségfogyasztás napi rendszerének előnyeit. Mindezt hasznos és érdekes, élményszerű ismereti keretbe foglalva, melynek részleteiről folyamatosan tájékoztatunk.

Logonk részben - az anyai gondoskodó szeretet elvén átnyújtott almával -szintén az egészséges szemlélet felnövekvő generációk felé való átnyújtását jelképezi...

Hamarosan NAGY MEGLEPETÉSSEL kedveskedünk a gyermekeknek...

Addig is szeretnénk bemutatni hivatalos Iskolagyümölcs Program plakátunkat, melynek főszereplője, ALMÁCSKA KISASSZONY kedves és mókás társa lesz innentől a minket figyelő és almáinkat szerető gyermekeknek.

Kövessetek minket itt és hivatalos Facebook oldalunkon, érdemes.

A hazai iskolagyümölcs programot felügyelő, ellenőrző hatóságok