bootstrap theme

MEGJELENÉSEINK

        Étkezési alma tekintetében fő külpiaci irányunknak a Romániába, Szlovéniába, Csehországba és Szlovákiába irányuló értékesítéseket tekintjük. Ízletes, magas élvezeti szintet nyújtó, kiváló kül- és beltartalmi paraméterekkel bíró almánk természetesen a következő hazai üzletláncokban is megtalálhatók: Tesco Global Zrt, Penny Market., Szabolcsfruct Kft. és a Spar Magyarország Kft.
Az ipari almánkat pedig főként a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található feldolgozó üzemeknek értékesítjük koncentráltan:

- Rauch Hungaria Kft.
- Agrana Juice Kft.
- ESZAT Kft.

A zöldség értékesítésünk fogyasztóinkhoz történő eljuttatása elsősorban áruházláncok irányából történik, a Tesco Global Zrt, Spar Magyarország Kft. és Penny Market által.


  

   Keressenek minket továbbra is bizalommal, s ne feledjék az ősi bölcsességet: napi egy alma, az orvost távol tartja. Javítsanak a saját egészségi állapotukon és napi örömérzetükön, s gondoskodjanak szeretteikről is, vásárolják bizalommal zöldségeinket és ízletes, népszerű almafajtáinkat. Mi az Önök egészségének szolgálatában dolgozunk minden nap. Fogadják el az általunk felkínált „zamatos egészségcsodát”. Almánk logoja megkülönböztet minket az Önök számára, hiszen a híres Nagykálló alma logója a családi gondoskodás által, a generációk közötti szeretet elvén a nagyszülők, szülők által az utódoknak átnyújtott egészséget szimbolizálja a magyar márka színeiben.